O NAMA

Auto servis ADVERSUS otvoren je 2010. godine, kao želja mladih i stručnih ljudi, da nakon desetljeća stjecanja znanja i iskustva u renomiranim auto servisima, pruže više nego što je to uobičajeno svojim klijentima i njihovim vozilima. Orijentirani smo na pružanju brze i kvalitetne usluge popravka i servisiranja svih vrsta i modela osobnih automobila, terenskih i lakih dostavnih vozila, te velikih kombi vozila ukupne mase do 5000kg.

Cilj nam je pružiti najkvalitetnije usluge za Vaš automobil i uz povoljne cijene održati tu istu kvalitetu naših usluga. Opremljeni smo najsuvremenijim alatima i opremom, iskusnim i educiranim osobljem koje kod otklanjanja kvarova koristi dijelove samo najboljih europskih proizvođača. Time smo stekli popularnost kao pouzdan partner vlasnicima automobila.

Prepoznati smo po iznimnoj kvaliteti rada te profesionalnom odnosu prema svojim klijentima. Veliki broj vlasnika vozila odlučuje se upravo na auto servis ADVERSUS, znajući da se njihovo vozilo nalazi u sigurnim rukama iskusnih i obrazovanih djelatnika.

Početkom 2013. godine auto servis ADVERSUS preseljava na novu lokaciju, Stinice 26 u Splitu. U želji da pružimo još kvalitetniju uslugu svojim klijentima, odlučili smo se za prostor primjeren suvremenim standardima te isti moderno opremili za servisiranje i popravak vozila.

U ovom novom i ugodnijem ambijentu, koji prije svega ulijeva povjerenje, naši klijenti mogu dok čekaju na svoj automobil, prolistati časopise ili dnevne novine, popiti kavu ili se koristiti bežičnim Internetom.

Naša najveća motivacija je zadovoljstvo klijenata te upravo zbog toga stalno unapređujemo naše usluge i ponudu time opravdavajući Vaše povjerenje.

Dopustite da Vaš život i život Vaših najbližih učinimo sigurnim, statistički gledano, to je ipak prostor u kojem provodite 274 sata na godinu.

Vaš ADVERSUS